SUPERCOMPUTING CENTER

Dimecres 24 Maig 2006











SUPERCOMPUTING CENTER
C/Jordi Girona, 31


El MareNostrum, instal.lat al Barcelona Supercomputing Center té una capacitat de processament de 27,91 bilions d'operacions per segon, que es situa en el primer més potent d'Europa, ocupant el lloc número 8 en el rànking de superordinador del món. Un dels avantatges del MareNostrum és que pot treballar per diverses recerques a la vegada, implica un pas endavant i interdisciplinari en aquesta matèria. S'hi desenvolupen projectes de recerca de la més alta qualitat científica, tant en l'àmbit de Catalunya com d'Espanya i de la resta del món. Visita molt interessant-recomanada.



El MareNostrum, instalado al Barcelona Supercomputing Center, tiene una capacidad de procesamiento de 27,91 billones de operaciones por segundo, esto lo situa en el primero más potente de Europa, ocupando el lugar número 8 en el ránking de superordenador del mundo. Una de las ventajas del MareNostrum es que puede trabajar en diversas investigaciones a la vez, implica un paso adelante y interdisciplinario en esta materia. Se desarroyan proyectos de investigación de la más alta calidad científica, tanto en el ámbito de Catalunya como de España y resto del mundo.

The MareNostrum, installed at Barcelona Supercomputing Center, has a processing capacity of 27.91 trillion operations per second, that the situation in the first most powerful in Europe, occupying the place number 8 in the ranking of supercomputer in the world. One advantage of MareNostrum is that it can work in various investigations at the same time, and implies a step forward in this interdisciplinary field. It desarroyan research projects of the highest quality science, both in the field of Catalonia as Spain and the rest of the world.

Preu: Gratuït

Visitants-22 persones

No hay comentarios: