CENTRE DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS


Dimecres 25 Otubre 2006

CENTRE DE RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS
"CRAM"
Premià de Mar
C/ Camí Ral, 239



Hem visitat el Centre de Recuperació d'Animals Marins de la Fundació CRAM, es el primer centre especialitzat i equipat d'aquestes característiques a la Mediterrània. La seva tasca adreçada primerament a l'àmbit més inmediat recuperar i reintroduir al seu medi, mitjançant una assistència tècnica adecuada, els exemplars de les espècies marines protegides que hagin estat víctimes de avaraments, captura o pesca accidental. Desenvolupar i fomentar projectes de recerca, sensibilitzar i educar sobre el medi ambient a la població en general mitjançan les activitats que porta a terme. Ha estat una visita molt interessant.



El Centro de Recuperación de Animales Marinos de la Fundación CRAM, es el primer centro especializado y equipado de estas características en la Mediterránea. Su tarea va dirigida primeramente al ámbito más inmediato, recuperar y reintroducir a su medio, mediante una asistencia técnica adecuada, los ejemplares de las especies marinas protegidas que hayan sido víctimas de atropellos, captura o pesca accidental. Desarrollar i fomentar proyectos de investigación, sensibilizar y educar sobre el medio ambiente a la población en general medante las actividades que llevan a término. Visita recomendada.

The Recovery Center of Marine Animal Foundation CRAM, is the first specialized center and equipped with these features in the Mediterranean. Its task is directed primarily to field more immediate, recover and reintroduce to their environment, through appropriate technical assistance, copies of protected marine species that have been victims of abuses, capture or bycatch. Develop i encourage research projects, raise awareness and educate about the environment to the general population medante activities that lead to the end. Visit recommended.

Preu: 4 €

Visitants-22 persones

No hay comentarios: